Τηλέφωνο: +(30) 27550-23364

Τα καλύτερα Tips μαγειρικής τα μαθαίνουμε από τους γονείς μας ή από φίλους ή από συναδέλφους.

Έτσι και σε αυτή την περίπτωση ένας από τους συναδέλφους μας, μας έμαθε το μυστικό για το τέλειο καθάρισμα βραστών αυγών που και αυτός με τη σειρά του το είχε μάθει από τη γιαγιά του!.

Το Κόλπο....

Βράζετε τα αυγά όπως τα θέλετε και τα αφήνετε να κρυώσουν. Σε ένα μπολ βάζετε νερό σε θερμοκρασία δωματίου. Όταν τα αυγά έχουν κρυώσει τα βουτάτε μέσα στη λεκάνη με το νερό και στη συνέχεια το χτυπάτε στην άκρη του μπολ για να το σπάσετε.

Μόλις ραγίσει λίγο το νερό βοηθά να διαχωριστεί τόσο η μεμβράνη και το κέλυφος από το ασπράδι κάνοντας το καθάρισμα του πιο εύκολο... και σίγουρα τον κόσμο ομορφότερο.

Συνεχίστε να καθαρίζεται τα αυγά μέσα στο νερό και θα χρειαστείτε το μισό χρόνο απ'ότι χρειαζόσασταν. Εξάλλου το Πάσχα δεν είναι μακριά και σίγουρα θα σας χρειαστεί το Tip αυτό.

Μόνο μην ξεχάσετε να μοιραστείτε το κόλπο και με τους φίλους σας!