Τηλέφωνο: +(30) 27550-23364

Αυγά Medium

Η εταιρία μας διαθέτει σύγχρονα πτηνοτροφία κλωβοστοιχίας. More

Αυγά Large

Τα αβγά αυτά διαχωρίζονται ανάλογα με το βάρος και συσκευάζονται σε συσκευασίες των 6 τεμαχίων. More

Πασχαλινά Αυγά

Μια παμπάλαιη παράδοση θέλει την Μεγάλη Πέμπτη να βάφονται τα αυγά που συμβολίζουν την Ανάσταση την Άνοιξη, τη Γονιμότητα και την Καρποφορία. More

ότι πιο φυσικό         

και θρεπτικό...

Ολα Για Το Αυγό

outside

Θα χρησιμοποιήσουμε τηγάνι που να μπαίνει στο φούρνο.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τα λουκάνικα για τρία λεπτά.

Προσθέτουμε τις πατάτες και το κρεμμύδι, ανακατεύουμε για 5΄ μέχρι να μαραθεί το κρεμμύδι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε το τηγάνι για 10΄-15΄ μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.

Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ. Τα χτυπάμε με το σύρμα. Προσθέτουμε το γάλα και το αλατοπίπερο και συνεχίζουμε μέχρι να αναμειχθούν καλά τα υλικά. Περιχύνουμε τα υλικά του τηγανιού με τα αυγά. Ανακινούμε το τηγάνι, να πάει παντού το μείγμα των αυγών.

Βάζουμε το τηγάνι σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180'C και ψήνουμε για περίπου 15΄, μέχρι να φουσκώσει η ομελέτα και να σταθεροποιηθεί. Την αναποδογυρίζουμε σε ξύλο κοπής και την κόβουμε σε 6 τρίγωνα κομμάτια. Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.

Υλικά

  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 χωριάτικα λουκάνικα κομμένα σε φέτες με 0,5 εκ. πάχος
  • 4 πατάτες μέτριες, σε φέτες 0,5 εκ. πάχος
  • 1 κρεμμύδι μέτριο
  • 8 αυγά
  • 1/2 φλιτζ. γάλα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Για 4 μερίδες.

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά.

Χρόνος ψησίματος: 15 λεπτά.